5 Kasım 2014 Çarşamba

Tepsi Kebabı

Malzeme
500 gr iri doğranmış kuzu kuşbaşı
3-4 adet domates
4-5 tane sivri biber
4-5 diş sarımsak
2 yemek kaşığı tereyağı
Kristal kaya tuzu,pul biber,
Domatesleri yıkadıktan sonra halka halka doğrayın.Biberleri yıkayın,yaklaşık 2-3 cm uzunluğunda doğrayın.Sarımsakları ayıklayın,bütün bırakın.Etleri ısıya dayanıklı bir tepsiye dizin.Üzerine domatesleri,biberleri,sarımsakları sıralayın,tereyağını minik parçalar halinde üstüne yerleştirin,Önceden 180 derecede ısıtılmış fırında pişirin.Üzerine tuzunu serpin ,servis edin Afiyet olsun,sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok: